به دلیل تولید بیش از حد، استانداردهای خارجی ناکافی و مسائل مربوط به زنجیره تأمین، وزارت کشاورزی ایالات متحده هر ساله بیش از ۳۶۰ میلیارد دلار از محصولات کشاورزی را هدر میدهد. برخی از پروژههای آزمایشی با استفاده از دادههای تحلیلی، همکاریهای زنجیره تأمین و ادغام صنایع غذایی، به دنبال کاهش هزینهها هستند. در عین حال، اقتصاد و محیط زیست تحت تأثیر شامل خسارتهای مالی و افزایش دما قرار دارد. کارشناسان به دنبال «مدلهای جمعآوری کل» هستند که شامل فناوری، سیاستگذاری و اقدامات تحریککننده باشد تا امنیت غذایی و پایداری را تقویت کنند.
آیا آمریکا در حال از دست دادن خودکفایی غذایی است؟— اما چه کسی مسئول هزینههای رو به افزایش است؟
تاریخ انتشار :۱۶:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱